امروز: شنبه, ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 12 شوال 1445 | 2024-04-20
کد خبر: 230245 |
تاریخ انتشار : 19 اردیبهشت 1397 - 9:32 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سرگرمی صلح خبر گران‌ترین کتاب‌های دنیا برترین‌ها – ترجمه از الهام مظفری: دفعه بعدی که خواستید از قیمت کتابی که می‌خرید شکایت کنید این مطلب را بخوانید. قصه‌های بیدل قصه گو (The Tales of Beedle the Bard) بیدل قصه گو در سال ۲۰۰۷ منتشر شده و حاوی داستان‌های جادوگری است که نقش […]

به گزارش مجله سرگرمی صلح خبر

گران‌ترین کتاب‌های دنیا

برترین‌ها – ترجمه از الهام مظفری: دفعه بعدی که خواستید از قیمت کتابی که می‌خرید شکایت کنید این مطلب را بخوانید.

قصه‌های بیدل قصه گو (The Tales of Beedle the Bard)

بیدل قصه گو در سال ۲۰۰۷ منتشر شده و حاوی داستان‌های جادوگری است که نقش مهمی در آخرین کتاب مجموعه هری پاتر ایفا می‌کند. خانم رولینگ هفت نسخه دست نویس از بیدل را تولید کرده که با تصویرسازی‌های خودش پر شده است. این کتاب‌ها فوق العاده زیبا و دارای جلد چرمی با تزئینات نقره و سنگ‌های قیمتی هستند. رولینگ شش نسخه از این کتاب را به دوستانش و کسانی که روی هری پاتر کار کردند داد، اما یکی از آن‌ها را در آمازون به حراج گذاشت. یکی از طرفدارانش آن را به قیمت ۳.۹۸ میلیون دلار خرید و رولینگ این پول را به خیریه کودکان اهدا کرد. کتاب بیدل قصه گو یکی از گران‌ترین کتاب‌هایی است که در قرن بیست و یک نوشته و منتشر شده است.

 
گران‌ترین کتاب‌های دنیا
 

رساله درختان میوه (Traité des arbres fruitiers)

این کتاب خطی قرن هجدهمی فرانسوی توسط هنری لوئیس نوشته شده و شامل پنج جلد است که با تصویرسازی‌های دقیق پر شده است. این نسخه دست نویس در سال ۲۰۰۶، ۴.۵ میلیون دلارفروخته شد. بله، یک نفر چهار و نیم میلیون دلار برای کتابی درباره درختان میوه هزینه کرده است!
 
گران‌ترین کتاب‌های دنیا
 

کتاب مقدس گوتنبرگ (The Gutenberg Bible)

این اولین نسخه کتاب مقدس است که با چاپ سربی توسط یوهانس گوتنبرگ چاپ شده است. کتاب مقدس گوتنبرگ باوجود تولید انبوه، هنوز فوق العاده کمیاب و باارزش است که از قیمت ۵.۴ میلیون دلاری آن کاملا مشخص است. فقط ۴۸ نسخه از کتاب‌های اصلی که در دهه ۱۴۵۰ چاپ شدند، باقی مانده است. خریدار این نسخه یک کتابفروش بزرگ ژاپنی بود که در سال ۱۹۸۷ رکورد گرانترین کتاب خریداری شده را ثبت کرد.

گران‌ترین کتاب‌های دنیا
 

برگ اول کمدی، تاریخ و تراژدی (First Folio Comedies, Histories and Tragedies)

مجموعه نمایشنامه‌های ویلیام شکسپیر یکی از بهترین گنجینه‌های ادبی تاریخ هستند. از ۷۵۰ نسخه‌ای که هفت سال بعد از مرگ شکسپیر در سال ۱۶۲۳ منتشر شد، تنها ۲۲۸ نسخه باقی مانده است. پل آلن، بنیانگذار مایکروسافت یکی از آن‌ها را در حراجی سال ۲۰۰۱  به قیمت ۶.۵ میلیون دلار خرید.

گران‌ترین کتاب‌های دنیا
 

حکایت‌های کانتربری (The Canterbury Tales)

این مجموعه داستان‌های ماندگار از قرون وسطی که توسط شاعر قرن چهاردهمی جفری چاسر (Geoffrey Chaucer) نوشته شده، در سال ۱۹۹۸ به قیمت ۷.۵ میلیون دلار فروخته شد. امروزه تنها ۱۲ نسخه اصلی وجود دارد که در قالب ۱۷۰۰۰ خط و ۲۴ داستان نوشته شده است.

گران‌ترین کتاب‌های دنیا
 

پرندگان آمریکا (Birds of America)

جان جیمز اودوبان (John James Audubon) در سال‌های ۱۸۲۷ تا ۱۸۳۸ مجموعه کتاب‌های نفیسی منتشر کرد که صد‌ها گونه پرنده آمریکای شمالی را به تصویر می‌کشد. در مجموع ۴۳۵ تصویر سازی نسخه اول پرندگان آمریکا را تشکیل می‌دهند که تنها ۱۱۹ نسخه از آن باقی مانده است. چیزی دیگری که این کتاب را ارزشمند می‌کند این است که شش گونه از پرنده‌هایی که در آن نشان داده شده، اکنون منقرض شده اند. در سال ۲۰۱۰ گرانترین نسخه پرندگان آمریکا به قیمت ۱۱.۵ میلیون دلار در لندن فروخته شد. دو نسخه دیگر هم در قرن بیستم به قیمت‌های ۸.۸ میلیون دلار در سال ۲۰۰۰ و ۷.۹ میلیون دلار در سال ۲۰۱۲ فروخته شدند.

گران‌ترین کتاب‌های دنیا
 

انجیل هنری شیردل (The Gospel of Henry the Lion)

هنری شیردل که از سال ۱۱۴۲ تا ۱۱۸۰ دوک باواریا بوده که این کتاب را سفارش داده است. متن این کتاب شاهکار است، ۲۶۶ صفحه که با ۵۰ تصویرسازی رومی پر شده که صحنه‌هایی از چهار انجیل را نشان می‌دهد. این کتاب در سال ۱۹۸۳ به قیمت ۱۱.۷ میلیون دلار فروخته شد. امروزه نسخه خطی کامل در کتابخانه‌ای در آلمان نگهداری و هر دو سال یکبار نمایش داده می‌شود.

گران‌ترین کتاب‌های دنیا
 

کتاب دعای روتچیلد (Rothschild Prayer Book)

این کتاب شامل چند دعاست که ۱۳.۴ میلیون دلار قیمت دارد. کتاب دعای روتچیلد در اوایل دهه ۱۵۰۰ گردآوری شده و ۲۵۴ صفحه دارد. در سال ۱۹۹۹ یک تاجر استرالیایی آن را خرید و به کتابخانه ملی استرالیا در کانبرا امانت داد.

گران‌ترین کتاب‌های دنیا
 

کتاب سرود خلیج (Bay Psalm)

کتاب سرود خلیج اولین کتابی است که در آمریکا چاپ شده است. در سال ۱۶۴۰، کتاب سرود خلیج در چاپخانه‌های کمبریج، ماساچوست منتشر شد. حدود ۱۱ نسخه از آن هنوز دست نخورده وجود دارد که در اختیار کتابخانه‌ها و دانشگاه هاست. اما یکی از آن‌ها متعلق به بازرگان آمریکایی است که در سال ۲۰۱۳ به قیمت ۱۴.۲ میلیون دلار آن را خرید.

گران‌ترین کتاب‌های دنیا
 

انجیل سنت کاتبرت (St. Cuthbert Gospel)

این نسخه جیبی انجیل یکی از اولین نمونه‌های باقی مانده صحافی غربی است. این کتاب در قرن هشتم ایجاد شده و سال‌ها در تابوت سنت کاتبرت بوده است. ابعاد این کتاب ۱۴ در ۹ سانتیمتر است. کتابخانه بریتانیا آن را ۱۰.۷ میلیون دلار خریده است.

گران‌ترین کتاب‌های دنیا
 

منشور کبیر یا مگنا کارتا (The Magna Carta)

مگنا کارتا منشور قرن سیزدهمی قانون انگلیس و یکی از مشهورترین متون تاریخ است. این کتاب یکی از اولین مفاهیم اساسی حقوق بشر است و قدرت پادشاه را محدود می‌کند. امروزه تنها ۱۷ نسخه از آن باقی مانده که یکی از آن‌ها به قیمت ۲۱.۳ میلیون دلار در سال ۲۰۰۷ فروخته شد.
 
گران‌ترین کتاب‌های دنیا
 

مستندات لستر (The Codex Leicester)

حتما نام نویسنده این کتاب را شنیده اید: لئوناردو داوینچی؛ و حتما خریدار آن را هم می‌شناسید: بیل گیتس. رکورد فعلی گرانترین کتاب تاریخ متعلق به این کتاب ۷۲ صفحه‌ای است که با یادداشت‌ها و نظریه‌های نابغه رنسانس پر شده است. در سال ۱۹۹۴ بیل گیتس آن را از یک کلکسیونر هنری به قیمت ۳۰.۸ میلیون دلار خرید.
 
گران‌ترین کتاب‌های دنیا

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید