امروز: پنجشنبه, ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 17 شوال 1445 | 2024-04-25
کد خبر: 233460 |
تاریخ انتشار : 26 خرداد 1397 - 8:30 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر کیک اورئو، به کالری اش می‌ارزد! ماهنامه کیک و شیرینی: این کیک یک دسر شکلاتی خوشمزه است که با بیسکوییت تزئین می‌شود. میتوانید آن را با چای یا نسکافه میل کنید و لذت ببرید. مواد لازم: آرد (الک شده): یک و یک دوم پیمانهپودر کاکائو: 2 قاشق سوپخوریبیسکوئیت اورئو […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

کیک اورئو، به کالری اش می‌ارزد!

ماهنامه کیک و شیرینی: این کیک یک دسر شکلاتی خوشمزه است که با بیسکوییت تزئین می‌شود. میتوانید آن را با چای یا نسکافه میل کنید و لذت ببرید.

مواد لازم:

  • آرد (الک شده): یک و یک دوم پیمانه
    پودر کاکائو: 2 قاشق سوپخوری
    بیسکوئیت اورئو (پودر شده): یک پیمانه
    بیکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
    نمک: 2 قاشق چایخوری
    تخم مرغ: 3 عدد
    شکر: یک پیمانه
    وانیل: یک قاشق چایخوری
    ماست: یک پیمانه
    کره (ذوب شده): یک دوم پیمانه

مواد لازم کرم:

  • پنیر خامه ای: 760 گرم
    بیسکویت (پودر شده): یک چهارم پیمانه
    پودر شکر: یک سوم پیمانه

مواد لازم اضافی:

  • بیسکویت اورئو: برای تزئین

کیک اورئو، به کالری اش می ارزد!

طرز تهیه:

  1. کرم میانی بیسکویت های اورئو را جدا کرده و آنها را پودر کنید.
  2. سپس با آرد الک شده، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
  3. تخم مرغ ها را با شکر در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید.
  4. وانیل و ماست را اضافه و مخلوط کنید.
  5. مخلوط آرد و کره را به تدریج اضافه و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
  6. خمیر به دست آمده را در قالب از قبل چرب شده و آرد پاشیده شده بریزید.
  7. حدود 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.
  8. سپس آن را از فر در آورید و اجازه دهید خنک شود.
  9. برای تهیه کرم، پنیر خامه ای، کره، بیسکویت پودر شده و پودر شکر را با هم مخلوط کنید تا خامه ای شوند.
  10. کیک خنک شده را به سه قسمت مساوی به طور افقی برش دهید.
  11. روی هر قسمت کیک، کرم بمالید و روی هم قرار دهید.
  12. روی کیک و کناره های آن را با کرم بپوشانید و آن را با بقیه کرم و بیسکویت اورئوی خرد شده تزئین کنید.
  13. کیک را حدود 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  14. سپس سرو کنید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید