امروز: چهارشنبه, ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 16 شوال 1445 | 2024-04-24
کد خبر: 231129 |
تاریخ انتشار : 31 اردیبهشت 1397 - 11:17 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران بااشاره به مشاهده نیترات در آزمایشات محصولات میادین میوه‌ و تره‌بار از فعالیت تیمی برای تحلیل نتایج آزمایشات انجام شده خبر داد تا براساس آن توصیه‌هایی برای کاهش آلاینده در اختیار مردم، سازمان محیط زیست و کشاورزان ارایه شود. ناهید خداکرمی در گفت‌وگو با […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران بااشاره به مشاهده نیترات در آزمایشات محصولات میادین میوه‌ و تره‌بار از فعالیت تیمی برای تحلیل نتایج آزمایشات انجام شده خبر داد تا براساس آن توصیه‌هایی برای کاهش آلاینده در اختیار مردم، سازمان محیط زیست و کشاورزان ارایه شود.

ناهید خداکرمی در گفت‌وگو با صلح خبر، با بیان اینکه طبق مصوبه شورای شهر چهارم باید تمامی میوه و تره‌باری که وارد میادین  می‌شدند از نظر سموم، نیترات و برخی آلاینده ها آزمایش می شدند گفت: البته مشکل ما در گذشته این بود که فقط این آزمایشات انجام می‌شده ولی خروجی، تحلیل و بازخوردی نداشت که در وهله اول از سازمان میوه و تره بار گزارش‌ها در خواست کردیم.

وی با بیان اینکه گزارشات نشان می‌داد که برخی مواد غذایی ما ممکن است نیتریت آن بیش از حد استاندارد باشد، گفت: در حال حاضر مشغول تحلیل این داده ها هستیم که در نتایج اولیه مشخص شد که با استانداردهای اروپا خیلی متفاوت نیست چرا که میوه های سراسر دنیا  درصدی از نیترات را به دلیل جنس خاک  دارند که در ایران هم شاهد آلودگی خاک و استفاده بیش از حد استاندارد از کودهای شیمیایی و سموم  هستیم که سبب شده که در برخی میوه ها این مسئله ایجاد شود.

خداکرمی افزود: در آینده ای نزدیک با تحلیل آزمایشات در  میوه و تره باری که وارد میادین  می شد مداخلات به صورت موردی،نوع محصول و استان در اختیار همگان قرار خواهد گرفت.

رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران با بیان اینکه در همه دنیا محصولات ریشه ای مثل سیب زمینی و پیاز بیشترین آلاینده های خاک را جذب می کنند، گفت: البته تحلیل اولیه نشان داده جای نگرانی نیست و میزان این ماده  با استاندارد جهان خیلی تفاوت ندارد و می‌شود با تمهیداتی میزان مواد مضر را در موقع فرآوری و پخت غذا کاهش داد.

وی با بیان اینکه اصرار داریم که وزارت کشاورزی و سازمان محیط زیست به تکلیف خود در این حوزه توجه بیشتری داشته باشند. گفت: البته تیمی برای تحلیل آزمایشات مامور شده که با کمک متخصصین صنایع غذایی و تغذیه بزودی نتایج آن به همراه توصیه‌هایی برای کاهش آلاینده در اختیار مردم، سازمان محیط زیست و کشاورزان قرار داده می‌شود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید