امروز: جمعه, ۱۰ فروردین ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 20 رمضان 1445 | 2024-03-29
کد خبر: 211622 |
تاریخ انتشار : 22 آذر 1396 - 10:21 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله وبگردی صلح خبر حقایقی برتر از زبان حیوانات!  صلح خبر – ما معمولا به صدای حیواناتی که در اطرافمان هستند زیاد توجه نمی‌کنیم، اما بسیاری از آن‌ها بسیار پیشرفته‌تر از آنچه شما فکر می‌کنید ارتباط برقرار می‌کنند. البته منظور ما این نیست که آن‌ها هم می‌توانند مثل ما فارسی صحبت کنند یا […]

به گزارش مجله وبگردی صلح خبر

حقایقی برتر از زبان حیوانات!

 صلح خبر – ما معمولا به صدای حیواناتی که در اطرافمان هستند زیاد توجه نمی‌کنیم، اما بسیاری از آن‌ها بسیار پیشرفته‌تر از آنچه شما فکر می‌کنید ارتباط برقرار می‌کنند. البته منظور ما این نیست که آن‌ها هم می‌توانند مثل ما فارسی صحبت کنند یا آثار شکسپیر را بخوانند، اما فرم ارتباطی این حیوانات می‌تواند شما را شگفت زده کند.

گربه‌ها فقط در مقابل انسان‌ها میومیو می‌کنند

در واقع گربه‌ها در مقابل یکدیگر میومیو نمی‌کنند. آن‌ها از ابزارهای دیگری برای ارتباط با یکدیگر استفاده می‌کنند مثل زبان بدن و هیس کردن، و صدای میومیوی آن‌ها فقط در مقابل انسان‌ها و مادرشان شنیده می‌شود. گربه‌ها برای سلام کردن، جلب توجه یا درخواست غذا میومیو می‌کنند بنابراین بچه گربه‌ها فقط در مقابل انسان‌ها و مادرشان میومیو می‌کنند و با این کار به شما می‌گویند که به چیزی نیاز دارند. این فقط یکی از تاکتیک هایی است که گربه‌ها برای کنترل جهان کشف کرده اند.

سگ‌های دشتی کاملا پیچیده هستند

به نظرتان از نظر هوش سلطان دنیای حیوانات کیست؟ شاید واقعا سگ‌های دشتی (سنجاب مرغزار) باهوش‌ترین حیوانات باشند. بله همان جوندگانی که از زیر زمین‌ در بیابان ظاهر می‌شوند. محققان اخیرا صداهای آن‌ها را رمزگشایی کرده و فهمیده اند که آن‌ها پیچیده‌ترین زبان غیرانسانی را دارند که تا به حال مشاهده شده است.

سنجاب‌های مرغزار می‌توانند شکارچیان را با جزئیاتی برتر از جمله گونه، اندازه و شکل توصیف کنند. هم چنین آن‌ها می‌توانند رنگ لباسی که انسان پوشیده را به یکدیگر انتقال دهند یا اینکه آیا اسلحه دارد یا خیر.باور نکردنی است، آن‌ها می‌توانند تمام این اطلاعات را تنها در یک صدا که کسری از ثانیه طول می‌کشد انتقال دهند.
 
سوسک‌ها از کد مورس استفاده می‌کنند

وقتی یک حشره چوب باشید که در یکی از هزاران تونلی پرسه می‌زنید که در چوب درخت حفر کرده اید، ارتباط برقرار کردن مشکل است. برای حل این مشکل نوعی سوسک که سوسک مرگ نامیده می‌شود از سیستمی شبیه به کد مورس استفاده می‌کند.

این سوسک سرش را با ضربات سریع به سقف تونل می‌کوبد و پژواکی تولید می‌کند که در طول تونل حرکت کرده و به بقیه سوسک‌های گروه پیغام او را اطلاع می‌دهد. آن‌ها اغلب چوب خانه هایی را سوراخ می‌کنند که در زیستگاه بومیشان، انگلستان وجود دارند و صدای این ضربات شب‌ها توسط ساکنان خانه شنیده می‌شود و آن‌ها را می‌ترساند.

فیل‌ها صداهای متمایزی دارند

همه ما می‌دانیم که انسان‌ها صداهای منحصربفردی دارند، اما معمولا فکر می‌کنیم که صدای حیوانات تقریبا یکسان است. اما زیست شناس «آندریا تورکالو» کشف کرده که فیل‌ها هم صداهای متمایزی دارند. او بعد از ۱۹ سال تحقیق روی گله‌ای از فیل‌های جنگلی می‌توانست فورا فیل‌ها را بر اساس صدایشان تشخیص دهد. تورکالو در حال کار روی تفسیر صداهای آن‌ها و گردآوری یک فرهنگ لغت فیلی است که احتمالا دارای صداهای زیادی باشد.

مرغ‌ها با تخم هایشان حرف می‌زنند

هیچ چیز عجیبی درباره صحبت کردن یک مادر با نوزاد هنوز متولد نشده اش وجود ندارد، اما بسیاری زنان احتمالا از شنیدن واکنش جنینشان مضطرب می شوند. اما برای مرغ‌های مادر این یک روند طبیعی است. ۲۴ ساعت قبل از اینکه جوجه‌ها از تخم در بیایند صدایشان از داخل تخم مرغ شنیده می شود. مرغ مادر هم با جوجه‌های مضطرب خود صحبت می‌کند و با حرکات آرام و مهربان آن‌ها را آرام می‌کند.
 
 بابون‌ها از اصطلاحات عامیانه و خاص متنفرند

بسیاری از اصطلاحات عامیانه و خاص که فقط برای گروه خاصی معنا دارند و برای ما ناشناخته هستند همیشه آزاردهنده هستند. به نظر می‌رسد بابون‌ها هم این رنجیدگی را احساس می‌کنند. روی یک گروه شامل شش بابون، هزاران آزمایش در طول شش هفته انجام شد که شامل استفاده از کامپیوترهایی با صفحه نمایش لمسی بود که به آن‌ها مجموعه کلمات را نشان می‌داد. برخی از این کلمات واقعی و برخی ساختگی بودند و لازم بود که بابون‌ها تشخیص دهند که کدام کلمات معنادار و کدام بی معنی هستند.

به جای استفاده تصادفی از حروف، آن‌ها را طوری چیده بودند که شبیه یک کلمه واقعی به نظر برسد مثل «dran» یا «telk». بابون‌ها با دقت باورنکردنی توانستند ۷۵ % کلمات ساختگی را تشخیص دهند؛ بنابراین اگر آنچه بچه‌های امروزی می‌گویند را درک نمی‌کنید نگران نباشید، حتی یک میمون هم می‌داند که آن احمقانه است.

ممکن است شما حرف‌های قورباغه را نشنوید

آیا فکر می‌کنید سگ‌ها تنها حیواناتی هستند که می‌توانند صداهای با فرکانس بالاتر از طیف درک انسان را بشنوند؟ گونه‌ای از قورباغه‌های جنوب شرقی آسیا می‌توانند با استفاده از فرکانس‌های فراصوت ارتباط برقرار کنند که برای انسان قابل شنیدن نیست. این گونه‌ها می‌توانند صداهایی تا ۳۸ کیلوهرتز را بشنوند و ساطع کنند که ۱۸ کیلوهرتز بالاتر از قدرت تشخیص انسان است. دانشمندان معتقدند که این قورباغه‌ها تکامل یافته اند که از این فرکانس‌های بالا در ارتباطاتشان استفاده کنند، زیرا در مناطقی با جریان‌های شدید آب زندگی می‌کنند که شنیدن فرکانس‌های پایین‌تر می‌تواند دشوار باشد. یا شاید هم فقط نمی‌خواهند شما بدانید که درباره چه چیزی صحبت می‌کنند.
 
دلفین‌ها یک زبان دوم یاد می‌گیرند

گاهی حرف زدن در خواب باعث خجالت شما می‌شود، اما مشاهده صداهایی که گروه دلفین‌ها هنگام چرت زدن تولید می‌کنند نشان داد که آن‌ها به زبان متفاوتی صحبت می‌کنند. دلفین‌های پارک آبی فرانسه در طول نمایش هایشان در معرض صداهای ضبط شده وال‌ها بودند. هرچند آن‌ها هرگز در ساعات بیداری خود این صدا‌ها را تقلید نکردند، اما صداهایی بسیار شبیه همان صداهایی که شنیده بودند، هنگام خوابشان ایجاد می‌کردند.

طوطی‌ها فقط از ما تقلید نمی‌کنند

طوطی‌ها نه تنها قابلیت تکرار صداهایی که می‌شنوند را دارند بلکه واقعا می‌توانند کلمات و مکالمات را هم یاد بگیرند.یک طوطی خاکستری آفریقایی به نام الکس به خاطر توانایی اش در تشخیص رنگ‌ها و مفاهیم انتزاعی مثل اندازه و تفاوت‌ها معروف شد.

او حتی می‌توانست با مربی خود شوخی کند. طوطی‌های دیگری هم مثل پرودل با توانایی برتر خود در حفظ واژگان مشهور شدند، او در زمان مرگ خود ۸۰۰ کلمه می‌دانست و رکورد گینس را به نام خود ثبت کرد و طوطی دیگری به نام نیکیسی ۹۵۰ کلمه بلد است و می‌تواند مثل الکس شوخی کند.
 
برخی ماهی‌ها از زبان اشاره استفاده می‌کنند

خیر، آن‌ها مثل زبان اشاره انسان‌ها که با سر و دست اشاره می کنند، از تکان دادن باله هایشان استفاده نمی‌کنند.در عوض گروهی از ماهی‌ها که ماهی های گوپر مرجانی نام دارند، هنگام شکار طعمه خودشان را مثل یک تصویر پلاروید تکان می‌دهند تا از سایر اعضای گروهشان کمک بگیرند.

وقتی طعمه آن‌ها وارد دام شد، بینی‌های خود را به سمت آن می‌گیرند و رقص کوچکی انجام می‌دهند تا حضور آن را اعلام کنند. آن‌ها از همین سیگنال برای قرار گذاشتن برای شکار هم استفاده می‌کنند و با همین روش می‌گویند: «هی بچه ها، بیایید آخر این هفته به شکار برویم.»

منبع : asriran

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید