امروز: جمعه, ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 11 شوال 1445 | 2024-04-19
کد خبر: 228434 |
تاریخ انتشار : 20 فروردین 1397 - 0:30 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر بیسکویت بادام، مخصوص عصرانه‌های بهاری مجله سرآشپز – سارا خسرویان: این بیسکویت داخل ظروف در دار و دردمای محیط به مدت 7 روز قابل نگهداری است. مواد مورد نیاز آرد (الک شده): یک و دو سوم پیمانهروغن کانولا: 2 قاشق سوپخوریکره (نرم شده): 110 گرمشکر قهوه ای: سه چهارم […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

بیسکویت بادام، مخصوص عصرانه‌های بهاری

مجله سرآشپز – سارا خسرویان: این بیسکویت داخل ظروف در دار و دردمای محیط به مدت 7 روز قابل نگهداری است.

مواد مورد نیاز

  • آرد (الک شده): یک و دو سوم پیمانه
    روغن کانولا: 2 قاشق سوپخوری
    کره (نرم شده): 110 گرم
    شکر قهوه ای: سه چهارم پیمانه
    تخم مرغ (بزرگ): 1 عدد
    بادام هندی شور (برشته شده): 2.5 پیمانه
    تافی کاراملی: 200 گرم
    خامه صبحانه: یک چهارم پیمانه
    نمک: یک دوم قاشق چایخوری
    وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

بیسکویت بادام

روش پخت

1. آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و الک کنید.

2. یک و نیم پیمانه بادام را در دستگاه غذاساز ریخته و کاملا خرد کنید. بعد روغن را به آن افزوده و به مدت 2 دقیقه با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کاملا یکدست شود. سپس کره و شکر را به آن افزوده و با همزن برقی حدود 2 دقیقه دیگر بزنید تا نرم شود. بعد تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا مخلوط شود.

3. سرعت همزن را کم کنید. سپس مخلوط آرد را به تدریج به مواد اضافه و مخلوط کنید. بعد بقیه بادام هندی را خرد کرده و به مواد بیفزایید بعد آن را هم بزنید تابه صورت خمیر در آید.

4. خمیر را به صورت گلوله های 4 سانتی متری گرد کنید و با فاصله 5 سانتی متری درون سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده بچینید.

5. سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 6 دقیقه قرار دهید تا خمیر نیم پز شود. بعد سینی را از فر خارج کرده، روی شیرینی ها را با کفگیر فشار دهید تا پهن شود و مجدد حدود 7 دقیقه در فر قرار دهید تا زیر آن طلایی رنگ شود. بعد از فر خارج کرده و روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.

6. تافی را به همراه خامه درون قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت متوسط ذوب کنید. (مدام آن را هم بزنید.) بعد کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

7. تافی ذوب شده را با استفاده از قاشقی به صورت رفت و برگشت روی بیسکویت بریزید و کنار بگذارید تا سفت شود.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید