امروز: جمعه, ۱۰ فروردین ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 20 رمضان 1445 | 2024-03-29
کد خبر: 278202 |
تاریخ انتشار : 20 اردیبهشت 1398 - 15:11 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر افطاری شب چهارم ماه رمضان؛ پاکورای سبزیجات در فر برترین‌ها – زهرا موسوی: پاکورا یا پاکودا یک نوع غذای هندی یا بهتر است بگوییم یک میان وعده مشهور است که حالتی تقریبا شبیه به شامی یا شاید هم کوکو دارد. این غذا معمولا به صورت سرخ شده است، اما […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

افطاری شب چهارم ماه رمضان؛ پاکورای سبزیجات در فر

برترین‌ها – زهرا موسوی: پاکورا یا پاکودا یک نوع غذای هندی یا بهتر است بگوییم یک میان وعده مشهور است که حالتی تقریبا شبیه به شامی یا شاید هم کوکو دارد. این غذا معمولا به صورت سرخ شده است، اما ما نوع رژیمی را که در فر پخته می‌شود به شما آموزش می‌دهیم.

فطاری شب چهارم ماه رمضان؛ پاکورای سبزیجات در فر

اولین بار که پاکورا خوردم در کشور عراق و به همراه کبه و مرغ سرخ شده بود. مزه آن به نظرم جالب بود در حالی که این خوراکی هندی، غذایی ساده و با هزینه کم است. پاکورا در واقع یک میان وعده و یا شام سبک است. بعضی آن را همراه با غذا‌های دیگر همانند مرغ به عنوان بغل بشقابی و یا همراه انواع نان و بعضی هم همراه سس به عنوان غذای اصلی سرو می‌کنند. پاکورا از دو یا چند ماده تشکیل دهنده که معمولا سبزیجات و یا به طور امروزی مرغ است تشکیل شده است. این مواد در خمیری که از آرد نخودچی درست میشود ریخته شده و یک ترکیب خمیر مانند درست می‌کنند که در روغن سرخ می‌شود. البته می‌توان همانند تصویر زیر تنها به عنوان یک خمیر از آن استفاده کرده و مواد را در آن زده و سرخ کرد.

فطاری شب چهارم ماه رمضان؛ پاکورای سبزیجات در فر

مشهورترین نوع پاکورا، پاکورای پیازی است که از پیاز درست شده و همچنین پاکورای آلو که با سیب زمینی (آلو!) تهیه می‌شود. پاکورای مورد نظر ما هم از نوع پاکورای پیاز است. از آنجایی که این پاکورا تنها از اجزای گیاهی تشکیل شده و با آرد برنج و نخودچی همراه است در واقع یک غذای کاملا گیاهی و بدون گلوتن است.

مواد لازم برای پاکورای پیاز

  • پیاز ورقه شده: ۱ پیمانه (یا ۱/۲ پیمانه پیاز+ ۱/۲ پیمانه کلم)
  • فلفل دلمه‌ای نگینی: ۱/۲ پیمانه
  • آرد نخودچی: ۶ قاشق چایخوری
  • آرد برنج: ۳ قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • زردچوبه: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • جوش شیرین: ۱/۸ قاشق چایخوری
  • نمک: کمی برای طعم دادن
  • روغن: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  • آب: ۲ قاشق غذاخوری

فطاری شب چهارم ماه رمضان؛ پاکورای سبزیجات در فر

طرز تهیه

۱. فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. کف یک سینی متوسط فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید. روی آن را با برس روغن زده یا کمی روغن بریزید و روی آن پخش کنید.

۲. در یک کاسه، همه مواد تشکیل دهنده را ریخته سپس آب را به آن اضافه کنید تا حدی که یک خمیر چسبناک تشکیل شود.

فطاری شب چهارم ماه رمضان؛ پاکورای سبزیجات در فر

۳. با قاشق از خمیر روی سینی ریخته در صورتی که خمیر حفره داشت روی سطح آن را صاف کنید.

فطاری شب چهارم ماه رمضان؛ پاکورای سبزیجات در فر

۴. خمیر‌های پاکورا را در حرارت ۲۲۰ درجه سلسیوس به مدت ۲۰ تا ۲۲ بپزید تا زمانی که پخته شده و رنگ آن به تیرگی گراید. قبل از اینکه لبه‌های شروع به سوختن کند آن‌ها را از فر خارج کنید.

۵. اگر به اندازه کافی برشته نشدند حرارت فر را به ۱۸۰ درجه سانتی گراد کاهش دهید و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.

۶. آن را با سس کچاپ یا هر یک از سس‌های خانگی مورد علاقه‌تان سرو کنید.

فطاری شب چهارم ماه رمضان؛ پاکورای سبزیجات در فر

منبع: loveismytummy

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید