امروز: جمعه, ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 11 شوال 1445 | 2024-04-19
کد خبر: 178569 |
تاریخ انتشار : 19 شهریور 1396 - 14:02 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر  اعلام آتش‌بس یک‌طرفه از سوی شبه‌نظامیان روهینجایی شبه‌نظامیان روهینجایی آتش‌بس یک‌ماهه و یک‌جانبه‌ای اعلام کردند که از امروز یکشنبه ۱۹ شهریور آغاز می‌شود و به گروه‌های امدادی اجازه می‌دهد تا به بحران‌زدگان در شمال‌ غرب میانمار را کمک کنند. حدود ۳۰۰ هزار روهینجایی به بنگلادش فرار کرده و ۳۰ هزار […]

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر 

اعلام آتش‌بس یک‌طرفه از سوی شبه‌نظامیان روهینجایی

اعلام آتش‌بس یک‌طرفه از سوی شبه‌نظامیان روهینجایی

شبه‌نظامیان روهینجایی آتش‌بس یک‌ماهه و یک‌جانبه‌ای اعلام کردند که از امروز یکشنبه ۱۹ شهریور آغاز می‌شود و به گروه‌های امدادی اجازه می‌دهد تا به بحران‌زدگان در شمال‌ غرب میانمار را کمک کنند.

حدود ۳۰۰ هزار روهینجایی به بنگلادش فرار کرده و ۳۰ هزار غیرنظامی غیرمسلمان پس از عملیات ارتش میانمار علیه «اقدام‌هاي “ارتش رهایی آراکان” روهینجا» ، در داخل این کشور آواره شده‌اند.

شبه‌نظاميان “ارتش رهايي اراكان” در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما قویا تمام عوامل کمک‌رسان را ترغیب می‌کنیم تا در دوره آتش‌بس کمک‌های انسان‌دوستانه به تمام قربانیان این بحران انسانی را آن هم به دور از آن‌که هر فرد چه سابقه مذهبی یا قومی دارد، از سر بگیرند.

تاثیر این اقدام مشخص نیست. به نظر نمی‌رسد که این گروه بتواند مقاومت چشمگیری علیه نیروهای ارتش که عملیات سرکوب گسترده‌ای را در ایالت راخین واقع در شمال غرب میانمار به راه انداخته‌اند، داشته باشد.

در دو هفته گذشته، هزاران خانه به آتش کشیده شده، ده‌ها روستا از سکنه خالی شده و هزاران تن همچنان در حال حرکت به سمت مرز با بنگلادش هستند.

به گزارش ایسنا به نقل از خرگزاری رویترز،این موج گسترده از مهاجران گرسنه و وحشت‌زده که وارد بنگلادش می‌شوند، سازمان‌های کمک‌رسان و جوامع محلی را تحت فشار قرار داده است؛ کسانی که همچنان درگیر کمک‌رسانی به صدها هزار آواره پیشین از موج‌های قبلی خشونت در میانمار هستند.

در این بیانیه ارتش رهایی آراکان روهینجا همچنین از ارتش میانمار خواسته است تا سلاح را کنار بگذارد و اجازه دهد تا کمک‌های انسانی به دست مردم آسیب‌دیده برسد.

سازمان ملل جمعه در بنگلادش ده‌ها هزار مهاجری را پیدا کرد که پیشتر شمارش نشده بودند و براساس آن، تعداد مهاجران از ۱۶۴ هزار تن به ۲۷۰ هزار تن افزایش یافت.

روز شنبه هم این رقم با ۲۰ هزار افزایش به ۲۹۰ هزار تن رسید. نیروهای امدادرسان می‌گویند، یک بحران انسانی جدی هم در میانمار در آن طرف مرز به راه افتاده است.

 

همشهری آنلاین

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبرنگاران صلح خبر

قوانین خبرنگاران صلح خبر

  1. در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما می توانید از بخش خبرنگاران صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
  3. شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
  6. از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
  7. رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید