امروز: جمعه, ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 11 شوال 1445 | 2024-04-19
کد خبر: 203569 |
تاریخ انتشار : 13 آبان 1396 - 11:02 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر مرتضی صفاری نطنزی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آغاز اجرای قانون «کاتسا» (قانون تحریم‌های جامع ایران، روسیه و کره شمالی) از سوی ایالات متحده آمریکا، با بیان اینکه این قانون نقض برجام است، اظهار داشت: آمریکایی‌ها تلاش دارند تا این مسئله را در افکار عمومی بزرگنمایی کرده و […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

مرتضی صفاری نطنزی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آغاز اجرای قانون «کاتسا» (قانون تحریم‌های جامع ایران، روسیه و کره شمالی) از سوی ایالات متحده آمریکا، با بیان اینکه این قانون نقض برجام است، اظهار داشت: آمریکایی‌ها تلاش دارند تا این مسئله را در افکار عمومی بزرگنمایی کرده و عاملی برای انفعال جمهوری اسلامی قرار دهند، در حالی که از سال ۱۳۶۳ آمریکایی‌ها ایران را به عنوان کشور حامی تروریسم معرفی کرده‌اند.

وی افزود: تفاوت قانون کاتسا با تحریم‌هایی که از سال ۱۳۶۳ به بهانه تروریسم اعمال شده است، تمرکز بیشتر بر روی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و صنعت موشکی کشورمان است.

رئیس کمیته روابط خارجی مجلس تصریح کرد: این در حالی است که صنعت موشکی ایران مسئله جدیدی نیست و در گذشته نیز آنها هیچ‌گونه کمک یا امکانی را در ارتباط با صنایع نظامی در اختیار ما قرار نمی‌دادند و ما در این زمینه نیز تحریم بودیم.

صفاری نطنزی با بیان اینکه ایالات متحده آمریکا با این قانون تحریمی به دنبال گسترش ایران‌هراسی است، اظهار داشت: این مسئله به دلیل آنکه بر روی ورود سرمایه‌های خارجی به داخل کشورمان تأثیر می‌گذارد، نقض برجام محسوب می‌شود.

وی درباره پیشنهاد ارائه شده در گزارش ۶ ماهه سوم اجرای برجام مبنی بر تجدیدنظر ایران در همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با توجه به تداوم کارشکنی‌های ۱+۵ گفت: این پیشنهاد در صورت قانونی و اجرایی شدن، می‌تواند به کاهش روابط پادمانی ما با آژانس و ایجاد محدودیت برای دسترسی‌ها منجر شود؛ البته فعلاً روابط ما با آژانس در مسیر نسبتاً خوبی جلو می‌رود.

رئیس کمیته روابط خارجی مجلس در عین حال تأکید کرد: اجرایی شدن این پیشنهاد مجلس در صورتی است که هیأت عالی نظارت بر اجرای برجام به این نتیجه برسد و این تصمیم را بگیرد؛ البته برای مقابله با نقض برجام، دولت ما با کمبود قانون مواجه نیست و قانون اقدام متقابل و متناسب دولت ایران در اجرای برجام و قانون مقابله با اقدامات ماجراجویانه و تروریستی دولت آمریکا در منطقه از جمله این قوانین است و دست دولت را برای هرگونه اقدام متقابل باز می‌گذارد.

صفاری نطنزی درباره میزان جدیت و اقدام دولت برای اجرای این قوانین تاکنون تصریح کرد: شاید هنوز اقدام عملی و جدی صورت نگرفته باشد، البته این مسئله را هیأت نظارت بر برجام باید تشخیص دهد، اما به نظر من الان وقت آن است که با تصمیم هیأت عالی نظارت، یک اقدام جدی و عملی در این رابطه صورت بگیرد.

Let’s block ads! (Why?)

خبرگزاری مهر

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبرنگاران صلح خبر

قوانین خبرنگاران صلح خبر

  1. در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما می توانید از بخش خبرنگاران صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
  3. شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
  6. از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
  7. رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید