امروز: شنبه, ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 19 شوال 1445 | 2024-04-27
کد خبر: 221013 |
تاریخ انتشار : 24 بهمن 1396 - 11:28 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اخبار روز صلح خبر ؛ مصرف هروئین و شیشه رو به افزایش است به گزارش صلح خبر؛ جهان صنعت در صفحه اول روزنامه امروز سه شنبه، 24 بهمن خود نوشت: مصرف هروئین و شیشه رو به افزایش است     معاون وزیر بهداشت‌: ایلنا- معاون امور اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره افزایش […]

به گزارش مجله اخبار روز صلح خبر ؛

مصرف هروئین و شیشه رو به افزایش است

به گزارش صلح خبر؛ جهان صنعت در صفحه اول روزنامه امروز سه شنبه، 24 بهمن خود نوشت: مصرف هروئین و شیشه رو به افزایش است

 

مصرف هروئین و شیشه رو به افزایش است

 

معاون وزیر بهداشت‌:

ایلنا- معاون امور اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره افزایش آمار اعتیاد و رسیدن این آمار به بیش از 2/5 میلیون نفر گفت‌: درباره اعتیاد کاری که باید به صورت جدی و اساسی انجام شود، اقدامات پیشگیرانه است و دستگاه‌های فرهنگی مثل صداوسیما، وزارت ارشاد و مابقی دستگاه‌هایی که در حوزه فرهنگی کار می‌کنند، نقش بسزایی در این حوزه دارند‌.

محمدهادی ایازی با اشاره به اینکه افرادی که اعتیاد دارند به دو گروه تقسیم می‌شوند، عنوان کرد‌: یکسری از این افراد همچنان با خانواده‌هایشان ارتباط دارند و می‌توانند به صورت داوطلبانه به مراکز ترک اعتیاد زیر نظر وزارت بهداشت مراجعه کنند که جمعیت قابل توجهی هم هستند و در قالب مراکز ماده 15 پوشش‌دهی می‌شوند‌.

معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد‌: گروه دوم افرادی هستند که از خانواده‌هایشان طرد شدند و به عنوان معتادان متجاهر مطرح می‌شوند که نیروی انتظامی آنها را جمع‌آوری می‌کند و تحویل مراکز ماده 16 می‌شوند که با مدیریت سازمان بهزیستی اداره می‌شوند که در این مراکز نگهداری خواهند شد‌.

البته باید به اشتغال و بازگشت به خانواده این افراد بعد از ترک نیز توجه داشت وگرنه ترک این افراد نتیجه نخواهد داد‌.

وی درباره اعتیاد به متادون تصریح کرد‌: متادون یک دارو است‌. افرادی که اعتیاد داشتند و ترک می‌کنند باید از متادون استفاده کنند زیرا راهی جز این ندارند‌. متادون به مراتب بسیار بهتر از مصرف هرویین و شیشه است‌. جامعه پزشکی متادون را به افرادی که ترک می‌کنند، توصیه می‌کند‌.

معاون امور اجتماعی وزیر بهداشت با اشاره به اینکه وابستگی به متادون بهتر از وابستگی به شیشه و هرویین است، گفت‌: تاکید وزارت بهداشت برای افرادی که ترک می‌کنند، استفاده از متادون است و این افراد شاید بعد از یک دروه طولانی بتوانند متادون را کنار بگذارند‌.

او با بیان اینکه بعد از یک مدت طولانی افراد می‌توانند متادون را کنار بگذارند، افزود‌: افرادی هم هستند که متادون را ادامه می‌دهند و وزارت بهداشت متادون افرادی که ترک کردند را تامین می‌کند‌. این مساله مهم نیست که متادون را کنار بگذارند یا نه، مثل فردی که بیمار است و دارو مصرف می‌کند‌. کسی که اعتیاد دارد را باید به عنوان بیمار بپذیریم‌.

ایازی درباره فراوانی مواد مخدر که مصرف می‌شود، گفت‌: در حال حاضر حدود 52 درصد معتادان از تریاک استفاده می‌کنند و حدود 48 درصد موادی مانند هرویین و شیشه مصرف می‌کنند‌.

معاون امور اجتماعی وزیر بهداشت تاکید کرد‌: درصد مصرف هرویین، شیشه و گل در حال افزایش است‌. در این مورد باید اطلاع‌رسانی شود که معتادان برای ترک به کمپ‌ها مراجعه کنند و خانواده‌هایشان نیز به آنها کمک کنند‌.

همچنین متادون باید مثل دارو فرض شود که فرد بعد از ترک از آن استفاده کند‌. نباید به اعتیاد به متادون اعتیاد سفید بگویید زیرا جایگزین مناسبی است‌. ایازی تاکید کرد‌: مصرف مواد مخدر صنعتی و موادی مانند هرویین و شیشه در حال افزایش است که بسیار جای نگرانی دارد‌.

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران پایگاه تحلیلی خبری صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید