امروز: پنجشنبه, ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 17 شوال 1445 | 2024-04-25
کد خبر: 228856 |
تاریخ انتشار : 27 فروردین 1397 - 13:28 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سلامت صلح خبر سخنگوی وزارت بهداشت، با اشاره به نوسانات نرخ ارز در کشور، گفت: این وضعیت باعث نمی شود قیمت دارو تغییر کند. به گزارش خبرنگار صلح خبر، دکتر ایرج حریرچی در بخش دوم نشست خبری به سئوالات خبرنگاران پاسخ داد. وی در ارتباط با وضعیت قیمت دارو با توجه به […]

به گزارش مجله سلامت صلح خبر

سخنگوی وزارت بهداشت، با اشاره به نوسانات نرخ ارز در کشور، گفت: این وضعیت باعث نمی شود قیمت دارو تغییر کند.

به گزارش خبرنگار صلح خبر، دکتر ایرج حریرچی در بخش دوم نشست خبری به سئوالات خبرنگاران پاسخ داد.

وی در ارتباط با وضعیت قیمت دارو با توجه به نوسانات نرخ ارز در کشور، گفت: قیمت هیچ دارویی در حال حاضر تغییر نکرده و هیچ دارویی نیز طی یک ماه اخیر با پروفورم‌های جدید وارد نشده که شامل تغییر قیمت شود. 

حریرچی افزود: طی جلساتی که برگزار می‌کنیم، همه مسئولین قول می‌دهند که ارز مورد نیاز دارو را که ارز مبادله‌ای است به قیمت سابق تامین کنند و مابه‌التفاوت را بانک مرکزی بدهد. در مورد ملزومات مصرفی و تجهیزات پزشکی نیز قسمتی با ارز مبادله‌ای وارد می‌شود که آن را نیز مانند دارو تامین کنند.

سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه سامانه ۱۹۰ برای نظارت بر این کار به طرز بسیار فعالی مشغول است، گفت: قیمت دارو فعلا هیچ تغییری پیدا نکرده و مسئولین ارشد دولت نیز قول دادند که هیچ تغییری در این زمینه به وجود نخواهد آمد. مردم هر تغییر قیمتی که رخ داده را به سامانه ۱۹۰ اعلام کنند.

وی با عنوان این مطلب که ظرفیت تولید شرکت‌هایی دارویی ایران حداقل دو برابر نیاز داخلی است، افزود: ۶۰ درصد ظرفیت تولید این شرکت‌ها خالی است که تنها راه استفاده از این ظرفیت، صادرات است که عوامل زیادی بر آن تاثیر دارد.

سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: برای صادرات باید GMP مورد تایید شرکت‌های بین المللی را تامین کنیم. برخی اقدامات برای صادرات باید در خود کارخانه انجام شود و برخی اقدامات نیز به دیپلماسی و کارهای اداری مربوط می‌شود.

حریرچی گفت: یکی از اقدامات وزیر بهداشت در سفرهای خارجی همین بازاریابی برای داروهای تولید داخل است تا بتوانیم به صنعت دارویی کشور کمک کنیم. یکی از مهم‌ترین نکات این است که بازار ۴۰۰ میلیونی منطقه دید مثبتی به سیستم بهداشت و درمان ایران دارد، در نتیجه باید از این پتانسیل استفاده کنیم و افق صنعت دارو را از بازار داخل فراتر ببریم.

منبع : Mehrnews

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید