امروز: جمعه, ۱۰ فروردین ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 20 رمضان 1445 | 2024-03-29
کد خبر: 233318 |
تاریخ انتشار : 24 خرداد 1397 - 12:05 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سرگرمی صلح خبر اورانگوتانی که مثل انسان حرف می‌زند برترین‌ها – الهام مظفری: میمون‌های بزرگ دسته‌ای از نخستی‌سانان هستند که شامل شامپانزه‌ها، بونوبوها، گوریل‌ها و اورانگوتان‌ها می‌شود. این جانوران برای دانشمندان اهمیت دارند، چون بیش از سایر حیوانات به انسان شباهت دارند و می‌توانند دریچه جدیدی به روی تاریخ تکامل انسان بگشایند. […]

به گزارش مجله سرگرمی صلح خبر

اورانگوتانی که مثل انسان حرف می‌زند

برترین‌ها – الهام مظفری: میمون‌های بزرگ دسته‌ای از نخستی‌سانان هستند که شامل شامپانزه‌ها، بونوبوها، گوریل‌ها و اورانگوتان‌ها می‌شود. این جانوران برای دانشمندان اهمیت دارند، چون بیش از سایر حیوانات به انسان شباهت دارند و می‌توانند دریچه جدیدی به روی تاریخ تکامل انسان بگشایند. زبان یکی از بزرگترین اسرار تکامل است. دانشمندان هنوز درنیافته اند که با وجود شباهت‌های بسیار بین انسان‌ها و سایر نخستی‌سانان، چرا توانایی صحبت کردن را به اشتراک نمی‌گذارند. با این حال «راکی» نشان می‌دهد که ما بیشتر از آنچه فکر می‌کنیم به هم شباهت داریم.
 
اوانگوتانی که مثل انسان حرف می‌زند
 
تا همین اواخر دانشمندان فکر می‌کردند نخستی سانان نمی‌توانند صدای انسان را تقلید کنند. اما توانایی راکی نشان می‌دهد که اورانگوتان‌ها می‌توانند صدایشان را کنترل کنند، بنابراین دستگاه فیزیکی اولیه حرف زدن را دارند. مهمترین بخش معمای زبان، توانایی استفاده از تار‌های صوتی برای ایجاد صدا‌های مختلف است. اورانگوتان‌ها صدا‌های مختلفی تولید می‌کنند، اما هیچکس نمی‌داند بر چه اساس آن‌ها را انتخاب می‌کنند.
 
 
استقبال عجیب طرفداران آرژانتینی از مسی ایرانی

آیا ممکن است در نهایت راکی یاد بگیرد مثل یک انسان صحبت کند؟

اگرچه ظرفیت‌های اولیه وجود دارد، اما بعید به نظر می‌رسد. حتی اگر میمون‌ها دستگاه صوتی لازم برای ایجاد صدا‌های مناسب را داشته باشند، دانشمندان نمی‌دانند چه چیز آن‌ها را وادار به حرف زدن می‌کند. انسان‌ها از صدا‌ها برای فکر کردن استفاده می‌کنند، اما به نظر نمی‌رسد نخستی‌سانان این کار را کنند. آن‌ها از دست‌ها و بدنشان برای برقراری ارتباط استفاده می‌کنند و باید تحقیقات بیشتری روی آن‌ها صورت بگیرد تا بفهمیم چه چیزی در محیط به آن‌ها انگیزه برقراری تماس کلامی را می‌دهد. همچنین کلمات به تنهایی برابر با حرف زدن نیستند. زبان گرامری دارد که احتمالا فقط مغز انسان قادر به یادگیری آن است. اگر هم موجودات دیگری این مهارت خاص را داشته باشند هیچکس شواهد آن را ندیده است.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید